03 Ağustos 2007

işte bu


hem benim tarzım, hem çok çok rahat. benim giydiğim en rahat sandalet. daha önce almış olduğum sandaletlerimi 16 sene giymişim, hesapladım. onlar hala sapasağlam ama artık bıkmıştım. her koşulda acımadan giyeceğim, ortopedik ve benim diyeceğim bir sandalet diye kıvranırken birkenstock geldi yetişti.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili umama ,
Sandaletlerine bayıldıııııııım. nereden aldın sormamda bir sakıncası yoksa. benim işim gereği böyle rahat ayakkabı ve kıyafetler giymem gerekiyor . Bu arada İst'a da hoşgeldinnn.

Berilin annesi

homosapiens dedi ki...

selam berilin annesi;

tesekkur ederim. öncelikle yanlış anlattım sanırım, ben istanbulda yaşıyorum ama bazen böyle günlük geziler yapıyorum kendime, en sevdiğim etkinlik diyelim.

şimdi, sandaletler kısmı; bunlar birkenstock diye bir alman markası, 1774'den beri ayakkabı üzerine çalışıyorlar. sitesi şöyle; http://www.birkenstock.de/birkenstock/index_e1024.html
kanyonda bir mağaza açtılar, fakat ben fiyatları biraz pahalı buldum, internetten baktım, almanyadaki amazon'dan aldım. modelin adı kairo. sitesi soyle; http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_w/028-4061322-9780564?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&initialSearch=1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=birkenstock%2C+kairo&Go.x=16&Go.y=10

almanyada bir arkadaşım vardı, o getirdi ayakkabıyı, rahat oldu, 37€ + 5.90€ almanya içi gönderim bedeli. daha fazla detaya ihtiyacın olursa ben buradayım.

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim Umama. benim teyzemler orada yaşıyorlar, demekki onlar gelmeden önce ısmarlanılacak. Bu arada öyle güzel anlatıyorsunki Küba'yı ben orad yaşadığını düşünmüştüm!!!

homosapiens dedi ki...

rica ederim, sandaletleri kesinlikle tavsiye ederim, özellikle tabanı çok profesyonel. küba'da yaşamak gibi bir hayalim vardı ama... gezmekle yetindim.

etki alanı dedi ki...

11 yıl önce Altınoluk'tan aldığım sandaletleri bu yaz bile atamadım daha..ama yenisini aldım,üstüne gül kokladım
Tütü