26 Temmuz 2006

sonunda tatile gidiyoruz.

hala sarı'yı ne yapacağımıza karar veremedik. çözemiyoruz bu işi.

4 tane daha kedi yavrusu buldum. anneside bir yavru aslında. 8 aylıkken falan hamile kalmış sanırım. yani çok bilmiyor yavrulara bakmayı falan. neyse ben hepsine bakıyorum. tatile giderkende yan apartmanda çok tatlı bir kadın var. ona bırakacağım emanetleri.

ya bu sarı ne olacak?

bir kılıca sahip olmak isterim. hattori hanzo gibi büyük ustanın elinden çıkmış bir kılıca.

bir köpek fotosu buldum. göbüşünde yatmak istedim.

johnny depp yine çıktı karşıma. düğüm çözülmüyor hernedense.

sarıyı götüreceğim sanırım.

3 yorum:

Burcuk dedi ki...

umama selam:) sariyi goturceksen bari doktordan uyutucu falan ilaclar al oyle gotur, yol cok fena carpiyor bu pisicikleri:/ hos sen de biliyorsundur eminim ama aklimdayken yazmak istedim:) simdiden iyi tatillerrrrrrrrr:)

Burcuk dedi ki...

Umama, tatil guzel geciyordur umarim! :)) sari da miyuw miyuw dolaniyor mu ortalikta acaba neler yapiyor:) bekliyoruz heycanla tatil maceralarini:))

gaykedi dedi ki...

Kedi sana sahiptir, sen kediye degil. Bu böyle biline. Zavalli insanoglu, bu senin kusurun degil. Daha isin basindan ta cennetten kovulmandan beri kedi hep böyleydi. Adem?le Havva?yi tirmalayan oydu. Binlerce Misirlinin zihnini caktirmadan kontrol eden de oydu. Antik Yunan?da ev hayvani olarak köpeklerin tahtını gasp eden de oydu. Binlerce yıl önce patisini dünya islerine soktu ve bir daha da cikartmadi.

http://gaykedi.blogspot.com/